Klachten

Ben je ontevreden en heb je een klacht?

Een klacht is een uiting van ontevredenheid. Je kunt een klacht indienen als je ontevreden bent over een dienst, situatie of gedrag van een medewerker of organisatie. Wat het ook is, het is belangrijk dat de ontevredenheid wordt weggenomen, misverstanden worden opgelost of dat er actie wordt ondernomen als de ontevredenheid is gebaseerd op goede gronden.

 

Bij Vijfsterrenzorg streven wij naar de best mogelijke begeleiding en tevredenheid van onze cliënten. Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat de zorg, dienstverlening en alles daaromheen zo goed mogelijk verloopt.

 

Toch kan het gebeuren dat er ontevredenheid is over de manier waarop dingen zijn gegaan. Wanneer dat het geval is, willen wij dat uiteraard graag horen, zodat kan worden gewerkt aan een oplossing. Mocht je ergens ontevreden over zijn, staan wij voor jou klaar om te helpen.

 

Je kunt contact opnemen met Hicham Elkhoulati via e-mail op info@vijfsterrenzorg.com of telefonisch op 06-18027635. Hij neemt graag de tijd om naar je te luisteren en samen een oplossing te vinden.

 

Indien wij er desondanks niet in slagen om samen tot een oplossing te komen, bieden wij de mogelijkheid om een formele klacht in te dienen via SoloPartners klachtenregeling. Voor de contactgegevens kun je naar de website: www.solopartners.nl