Dagbesteding

De afgelopen jaren is gebleken dat een deel van de hulpvragen gericht is, op moeilijkheden bij het vinden van dagbesteding en ontwikkeling richting werk. Zo is het idee ontstaan voor Vijfsterrenzorg dagbesteding. Een plaats waar mensen met een problematiek, begeleid dagbesteding hebben en zich kunnen ontwikkelen.

 

Samen met de hulpvrager kijken wij waar de interesse ligt en wat de mogelijkheden van de hulpvrager zijn. Zo kunnen onze mensen uw verhuizing uit handen nemen, uw woning voorzien van een nieuwe vloer en schilderwerk en tevens andere klussen in en rondom uw woning. Denk ook aan het ontruimen van een woning, het transporteren van uw inboedel of goederen of bij simpele klussen, zoals het ophangen van lampen en schilderijen.

 

Door te kijken naar iemands mogelijkheden en interesse kan de hulpvrager min of meer meedoen binnen een bedrijf, in dit geval Vijfsterrenzorg dagbesteding. De hulpvrager wordt ondersteund door ervaren krachten in het vak. Daarnaast is er altijd ondersteuning vanuit de begeleiders van Vijfsterrenzorg.